اگه شما در صفحات اجتماعی خصوصا اینستاگرام ، فعالیت کاری خودتون رو دارین و از این روش سعی در معرفی کسب و کار و بازاریابی دارین ، قدم بسیار بزرگ و موثری برداشتین. فعال کردن اکانت بیزینسی برای هر شخصی که در این اپلیکیشن جذاب و پرطرفدار فعالیت داره ، یک امر ضروری به حساب میاد. هر شخصی که صاحب کسب و کار و شرکتی هست و قصد اینو داره که برند سازی از طریق اکانت اینستاگرام رو انجام بده و کسب درآمد داشته باشه ، فعال کردن اکانت اینستاگرام برای رسیدن به این هدف بسیار بهش کمک میکنه. با تبدیل اکانت شخصی به اکانت بیزینسی ، امکانات بیشتری نسبت به قبل خواهید داشت. در این مقاله از پویا وب قصد داریم آموزش کامل و مفیدی رو در خصوص فعال کردن اکانت بیزینسی خدمت شما ارئه بدیم.
مباحثی که در این مقاله به آن خواهیم پرداخت :
برای فعال کردن اکانت بیزینسی ، قبل از هر کاری باید پروفایل خودتون رو از حالت خصوصی به حالت عمومی تغییر بدین. حساب های خصوصی رو نمیشه به اکانت بیزینسی تبدیل کرد. برای انجام این کار ابتدا باید مراحل زیر رو دنبال کنید:
1.برای تبدیل حساب شخصی به اکانت بیزینسی کافیه برنامه اینستاگرام رو به روز رسانی کنید و به حساب کاربری خودتون وارد بشید.
2. وارد گزینه ی سه خط بالای صفحه بشین و وارد بخش تنظیمات بشین.
3. گزینه Account را پیدا کنید و اون رو انتخاب کنید. به پایین صفحه مراجعه کنید و گزینه ی Switch to Professional Account رو انتخاب کنید.
4. در این مرحله ، برای بیزینسی کردن اکانت کافیه گزینه continue رو انتخاب کنید و طبق تصاویر موارد رو قبول کنید با خوش آمد گویی حساب بیزینسی مواجه خواهید شد. در این صفحات پیام های گوناگونی نظیر افزودن دکمه ی تماس با ما و اطلاعات بیشتر درباره ی فالوور ها و…عنوان خواهد شد.
5. در مرحله ی پنجم ، کافیه از لیست عناوین بیزینسی مختلف ، عنوان مورد نظرتون رو انتخاب کنید. در فعال کردن اکانت بیزینسی این عناوین شامل : personal Blog | وبلاگ شخصی ، Art | هنر ، Musician/Band | نوازنده یا بند ، Product/Service | محصول و یا خدمات ، Grocery/Store | فروشگاه ، Beauty | زیبایی ، Health | سلامتی ، میباشد.
6. بعد کامل کردن و گذروندن تمامی بخش ها ، میتونید گزینه Next (done) رو انتخاب کنید.
7. در مرحله آخر میتونید در صورتی که تمایل داشته باشید اکانت خودتون رو به اکانت فیس بوک متصل کنید.
در این بخش از مقاله ی فعال کردن اکانت بیزینسی قصد داریم به شما امکانات و تاثیرات مثبتی که در بیزینسی کردن اکانت اینستاگرام به شما کمک میکنه رو توضیح بدیم. با تبدیل حساب شخصی به بزینسی ، مهم ترین مورد اینه که شما میتونید به راحتی پست ها و استوری های پیج رو آنالیز کنید و به طور دقیق متوجه بشید پست و استوری شما چه میزان بازدید باشه. این کار باعث میشه شما نقاط ضعف و قوت کارتون رو پیدا کنید ، سلیقه و نظر مخاطب رو بفهمید و در تولید محتوا پیشرفت کنید. همون طور که در تصویر پایین مشاهده میکنید ، عنواین مختلفی در انتسار پست وجود داره و هر کدوم معنی و مفهوم خاصی داره که آموزش آونها کمک شایانی در آنالیز و رشد پیج داره. با فعال کردن اکانت بزینسی ، آموزش این نکته ها یک امر بسیار ضروریست.
آنالیز view insights و قسمت های مختلف آن در فعال کردن اکانت بیزینسی
Profile Visits : این بخش ، تعداد کاربرانی که در چند روز اخیر پیج شما رو دیدن نمایش میده.
save : تعداد حساب های کاربری که پست شما رو سیو کردن تا در صورت نیاز و زمان دیگه از اون استفاده کنن ، در این قسمت مشخص میشه.
Reach : یکی از مزایای فعال کردن اکانت بیزینسی اینه که تمامی اکانت هایی که پست های شما رو دیدن در این بخش نشون داده میشه.
Profile visit : در صورتی بعد از انتشار پست شما کاربر جذب پست بشه و اقداماتی مثل بازدید از پیج شما ، وارد شدن به وبسایت کاری شما ، فالو کرده شما و … انجام بده ، در این قسمت به نمایش گذاشته میشه.
Follows : تعداد کاربرانی بعد از انتشار پست و با مشاهده اون پیج شمارو فالو کرده باشن ، نشون داده میشه.
Impression : ممکنه کاربری یک بار پست شمارو ببینه و کاربر دیگه 20 بار. فرقی نمیکنه محاطب چند بار دیده چون در این قسمت تعداد دفعاتی که مخاطب پست شمارو دیده ، مشخص میشه.
From home : یکی از مزایای فعال کردن اکانت بیزینسی اینه که همین بخشه. در این قسمت شما تعداد بازدید کننده هایی که فالوور پیج بودن مشخص میشه.
From hashtags : تعداد بازدید کنندگاهنی که از طریق هشتگ ها پست شمارو دیدن.
From profile : کسانی که از پروفایل شما پستتون رو دیدن.
From others : کسانی که از راه های دیگه پست رو دیدن.
From explore: کسانی که از طریق اکسپلور پست شما رو دیدن.
Website Clicks : دفعاتی که از طریق پست به سایت شما وارد شده باشن.
به طور کلی ، با فعال کردن اکانت بیزینسی ، پرسونای مخاطب پیج شما به راحتی افزایش پیدا میکنه. میتونید جامعه هدف خودتون رو به خوبی شناسایی کنید. آمار بازدید کنندگان پیج و اینکه از چه موقعیت جغرافیایی هستند و چه جنسیتی دارن رو بررسی کنید.
افزودن دکمه ی تماس با ما ، contact button : در اکانت بیزینسی یکی از ویژگی های جذاب اینه که امکان قرار دادن دکمه تماس با ما وجود داره. در این صورت مخاطب به راحتی میتونه با انتخاب این گزینه با شما تماس داشته باشه. شما میتونید به این قسمت ایمیل ، آدرس و یا شماره تماس خودتون رو اضافه کنید.
افزودن لینک به استوری ها
یکی از مزایای کاربردی فعال کردن اکانت بیزینسی ، قرار دادن لینک های مختلف در اینستاگرام است. علاوه بر اضافه کردن لینک داخل بیو ، شما میتوانید لینک های مختلفی مثل وب سایت رو داخل استوری خودتون منتشر کنید. تنها با داشتن اکانت بیزینسی اجازه ی انجام این کار رو داریم. البته به جز این مورد ، شرط دیگه ایی هم وجود داره و اون هم اینه که باید 10k فالوور داشته باشید.
چطور میتونم اکانت اینستاگرام رو از حالت بیزینسی خارج کنم ؟
شاید بعد از فعال کردن اکانت بیزینسی ، براتون سوال باشه که امکان خارج کردن اکانت اینستاگرام از حالت بیزینسی وجود داره یا نه ؟ در پاسخ باید بهتون بگم که بله. ممکنه شخصی بنا به هر دلیلی قصد بازگشت به اکانت شخصی رو داشته باشه. در این قسمت از مقاله ی فعال کردن اکانت اینستاگرام با ما همراه باشید تا مراحل خروج رو به شما آموزش بدیم.
بیشتر بخوانید : ادمین اینستاگرام ، ویژگی های ادمین اینستاگرام حرفه ایی
ابزار insight در بررسی استوری اینستاگرام چه کمکی به ما میکنه؟
Interactions : با فعال کردن اکانت بیزینسی شما میتونید میزان تعاملات بین کاربران و استوری شما بعد از انتشار استوری در این قسمت رو ملاحظه کنید. این ارتباطات میتونه شامل پاسخ ها یا ورود به صفحه ی شما باشد.
Replies : در این بخش شما میتونید تعداد دایرکت ها و پاسخ هایی که از طریق انتشار استوری دریافت کردین رو مشاهده کنید.
Profile Visits : تعداد مخاطبانی که پروفایل شما رو دیدن ، از این قسمت مشخص میشه.
Discovery : در این قسمت هم مانند پست ها ، مخاطبانی که فالوور شما نیستن اما از راه های مختلف مثل هشتگ ها و … استوری شمارو دیدن مشخص میشه.
Impression : این بخش تعداد دفعاتی که استوری شما بازدید داشته رو بیان میکنه.
Follows : شما در این بخش میتونید تعداد اکانت هایی که بعد از انتشار استوری شما رو فالو کردن ، اطلاع پیداکنید.این بخش میشه از مهم ترین فواید فعال کردن اکانت بیزینسی رو حس کرد.
Navigation : در این پارامتر ، میتونین فعالیت کاربران رو در مورد استوری که منتشر کردین ، تحلیل و بررسی کنید.
در فعال کردن اکانت بیزینسی ، موضوعی که اهمیت داره اینه که بتونید به خوبی این داده هارو تحلیل کنید. Forward گزینه ی جلو ، exit خارج شدن ، next story ، نشانه های خوبی برای شما نمیتونه باشه وتعداد این گزینه ها باید کم باشه. در غیر این صورت به این معنیه که محتوای استوری شما برای مخاطب جذابیتی نداشته.
بیشتر بخوانید : آموزش کامل تایید دو مرحله ای اینستاگرام
سوالات رایج
سخن آخر
درصورتی که هدف شما رشد و توسعه کسب کارتون در اینستاگرام است ، پیشنهاد ما اینه بعد از مطالعه ی کامل این مقاله ، میتونید به راحتی برای فعال کردن اکانت بیزینسی ، اقدام کنید. با برنامه ریزی و تعیین استراتژی های قوی در جهت تولید محتوای قوی فعالیت خودتون رو شروع کنید. شما بعد از مطالعه ی این مقاله میتونین با روش های مختلف آنالیز پست و استوری آشنا بشین و رفتار کاربران رو به خوبی تحلیل کنید و در جهت رشد و توسعه پیج اقدامات لازم رو انجام بدین. درصورتی که هر سوالی در خصوص مقاله و موارد ذکر شده برای شما پیش اومده ، میتونین با گروه پشتیبانی پویاوب در ارتباط باشید.
تماس با پویا وب