نحوه کسب درآمد از طراحی سایت بدون کدنویسی

نحوه کسب درآمد از طراحی سایت بدون کدنویسی

یکی از سوالاتی که اکثر دوستان طراح سایت و علاقه مندان این حوضه از خود می پرسند این است که نحوه کسب درآمد از طراحی سایت بدون کدنویسی به چه صورت است؟ به نظر شما آیا میشه بدون دانش کدنویسی درآمد خوبی را از حوضه طراحی سایت تجربه کرد؟ چه روش هایی برای طراحی سایت بدون کدنویسی وجود دارد؟

برای پاسخ به این سوالات بهتر است شما در ابتدا معنا و مفهوم طراحی سایت را بدانید و بعد با روش های آن و ویژگی های هر کدام آشنا بشوید که در ادامه این مقاله به آنها پرداخته ایم. با مطالعه این مقاله پویا وب اطلاعات دقیقی از نحوه کسب درآمد از طراحی سایت بدون کدنویسی بدست خواهید آورد و در انتخاب شما بسیار تاثیر گذار خواهد بود.

قبل از هر کاری باید به یک سوال خیلی مهم جواب دهیم :

اصلا طراحی سایت چیست؟

طراحی سایت به ساخت و پیاده سازی صفحات وب گفته می‌شود که معمولا انجام این کار با کدنویسی به زبان‌های مختلف برنامه نویسی و یا با استفاده از قالب های آماده (cms آماده) انجام می‌شود. در ابتدا ، سایت ها با کدهای ساده HTML نوشته می شدند (گونه ای از زبان کدنویسی که ساختار ساده ای به وب سایت ها می داد) که شامل سرتیتر – پاراگراف – توانایی پیوند دادن به صفحات وب دیگر و … میشد. منتها در حال حاضر طراحی سایت هم به روش قدیم بصورت کدنویسی انجام میشود و همچنین توسط سیستم های مدیریت محتوا (cms) که چندین سال است وارد بازار شده اند نیز انجام می شود. که در ادامه این مقاله با روش های طراحی یک سایت بیشتر آشنا خواهید شد.

هدف از طراحی سایت در راستای ایجاد یک سایت اینترنتی برای فروش محصولات و یا ارائه ی خدمات ، اطلاع رسانی و قراردادن آموزشات برای عموم مردم و … است. فرایند طراحی سایت از تولید محتوا ، طراحی گرافیکی ، لایه سازی و سئو کردن سایت ، تشکیل شده است.

بیشتر بخوانید: انواع نرم افزار های طراحی سایت

طراحی سایت با چه روش هایی انجام میشود؟

طراحی سایت با چه روش هایی انجام میشود؟

در کل طراحی سایت در دنیای امروز به دو روش انجام می شود که هر کدام از روش ها مزایا و معایب خود را دارند.

  1. طراحی سایت بصورت اختصصاصی و کدنویسی (با استفاده از زبان های : html – css – php – Python – JavaScript و …) و طراحی کنترل پنل مدیریت و ادمین سایت برای سهولت در کار
  2. طراحی سایت با استفاده از سیستم های مدیریت محتوا (cms : Content management system) همانند وردپرس و جوملا، که طراحی سایت با این روش بسیار سریع تر و ارزان تر انجام می شود.

مزایا و معایب طراحی سایت کدنویسی بصورت مختصر چیست؟

مزایا :

  1. طراحی سایت با این روش هیچ محدودتی ندارد.
  2. هر نوع امکانات و سیستم های پیچیده ای که نیاز باشد در این روش پیاده سازی می شود.
  3. مالکیت سایت برای شما می باشد و دست شما در قسمت های مختلف باز است.

معایب :

  1. هزینه بسیار بالایی دارد.
  2. طراحی سایت با این روش به زمان زیادی نیاز دارد.
  3. امکان اعمال تغییرات و سفارشی سازی زمان بر است.

مزایا و معایب طراحی سایت با سیستم های مدیریت محتوا بصورت مختصر :

مزایا :

  1. اکثر سیستم های مدیریت محتوا رایگان هستند.
  2. طراحی سایت با این روش هزینه کمتری نیاز دارد.
  3. طراحی یک سایت با cms آماده سریع تر انجام میشود.
  4. به صورت پیشفرض امنیت مناسبی دارد.

معایب :

  1. پیاده سازی بعضی از امکانات در این سیستم دشوار است.
  2. امکان سفارشی سازی و انجام فعالیت های پیچیده در این روش ممکن است انجام نشود.

نحوه کسب درآمد از طراحی سایت بدون کدنویسی چگونه است؟

نحوه کسب درآمد از طراحی سایت بدون کدنویسی چگونه است؟

حالا بریم سر اصل مطلبمون و موضوعی که شما به دنبال آن هستید. به نظر شما نحوه کسب درآمد از طراحی سایت بدون کدنویسی چگونه است؟ آیا طراحان سایتی که در حال حاضر بدون کدنویسی سایت طراحی می کنند درآمد خوبی دارند؟

برای پاسخ به این سوالات باید به شما بگوییم که بله طراحی سایت بدون کدنویسی امکان پذیر است و افراد فعال در این حوضه درآمد خوبی را تجربه می کنند. برای داشتن درآمد از طراحی سایت بدون کدنویسی باید نحوه کار با سیستم های مدیریت محتوا را بیاموزید. که در ادامه این مقاله پویا وب شما را با انواع سیستم های مدیریت محتوا آشنا کرده ایم.

تا به الان cms های آماده (سیستم های مدیریت محتوا) زیادی ساخته شده اند همانند : WordPress – Joomla – Drupal – phpNuke – TYPO3 – Tomato cart – PrestaShop – OpenCart و …) ولی کسب درآمد از تمامی اینها داخل کشور ایران امکان پذیر نیست. ما در این مقاله آماده ایم 3 تا از مهم ترین سیستم های مدیریت محتوا را مورد برسی قرارداده ایم و ویژگی های هر کدام را اعلام کرده ایم که به شما پیشنهاد می کنیم برای کسب درآمد از طراحی سایت بدون کدنویسی بهتر است نحوه کار با یکی از این 3 مورد را بیاموزید. که این سیستم های مدیریت محتوا به صورت زیر هستند :

  1. وردپرس (WordPress)
  2. جوملا (Joomla)
  3. دروپال (Drupal)

نحوه کسب درآمد از طراحی سایت با وردپرس

نحوه کسب درآمد از طراحی سایت با وردپرس

یکی از بهترین و اولین راه های کسب درآمد از طراحی سایت بدون کدنویسی استفاده از cms وردپرس است. سیستم مدیریت محتوای وردپرس یک سیستم بسیار کارآمد و مناسب برای طراحی انواع سایت های فروشگاهی ، شرکتی ، آموزشی ، خدماتی ، موزیک و … است. وردپرس به عنوان محبوب ترین سیستم مدیریت محتوا در دنیا شناخته شده است و 37 درصد کل سایت ها با وردپرس ساخته شاده اند. در ایران این محبوبیت نیز پایدار بوده و افراد فعال در این حوضه زیاد هستند چرا که کسب درآمد از طراحی سایت بدون کدنویسی با اسفاده از وردپرس تبدیل به یک روش بسیار ایده عال شده است.

کسب درآمد از طراحی سایت با وردپرس میان افراد بسیار رواج یافته و حتی به عنوان شغل اصلی مردم نیز انتخاب می شود. به طور کلی برای کسب درآمد با راه اندازی وب سایت وردپرسی روش ها و ایده های مختلفی وجود دارد که طراحی و پیاده سازی سایت برای شرکت ها و کسب و کار های مختلف یکی از محبوب ترین روش های کسب درآمد از آن است.

بیشتر بخوانید: ورود به طراحی سایت و دنیای اینترنت

روش های مختلف کسب درآمد از طراحی سایت با اسفاده از وردپرس :

  1. طراحی فروشگاه اینترنتی : زیرا طراحی یک فروشگاه اینترنتی با وردپرس بسیار آسان بوده و مدیریت فروشگاه خود را به راحتی می توانید انجام دهید.
  2. طراحی قالب و افزونه ها در وردپرس : تا آلان برای وردپرس یه چیزی در حدود 54.000 افزونه و بیش از 11.000 تم (قالب) ساخته شده است. و اکثریت این تم و افزونه هارا طراحان سایت می سازند و به فروش می رسانند ، که طراحی افزونه و قالب در این حوضه درآمد بسیار بالایی دارد.
  3. فارسی سازی افزونه ها و قالب ها : افزونه و تم هایی که توسط برنامه نویسان خارجی نوشته می شوند ، در ایران بهتر است که برای سهولت در کار آنها فارسی سازی شوند که این هم یکی از منابع دیگر کسب درآمد از طراحی سایت با وردپرس است.
  4. آموزش ، پشتیبانی و مشاوره‌ وردپرس : آموزش دادن کلا یه کار پر درآمد به حساب میاد و این برای آموزش طراحی سایت با وردپرس نیز صدق می کند و پشتیبانی و مشاوره برای رفع مشکلات وردپرس نیز جایگاه خود را در کسب درآمد در این حوضه دارند.
  5. تولید محتوا و سئو : وب سایت های وردپرسی برای اینکه دیده شوند و کاربران زیادی را جذب خود کنند نیاز به سئو دارند و یکی از اقدامات مهم در سئو کردن یک وب سایت تولید محتوا می باشد. اشخاصی در حال حاضر هستند که برای تولید هر محتوا مبلغی بالای 100 هزار تومن دریافت می کنند.
  6. طراحی سایت برای شرکت ها و کسب و کارها بصورت فریلنسری : هر فریلنسر قوانین خود را دارد چون برای خودش کار می کند ، شما هم می توانید با دانش وردپرس ، از خانه ی خود پروژه بگیرید و از هر پروژه مبلغی را دریافت کنید.

نحوه کسب درآمد از طراحی سایت با جوملا (Joomla)

نحوه کسب درآمد از طراحی سایت با جوملا (Joomla)

جوملا پرطرفدارترین CMS بعد از وردپرس می باشد که تا الآن بیش از 40 میلیون دانلود داشته که طرفداران زیادی را برای طراحی سایت به خود جلب کرده است. جوملا یک سیستم مدیریت محتوا منعطف می باشد که علاوه بر امکانات دارای ظاهری زیبا ، استاندارد و ریسپانسیو با کدهای بهینه شده می باشد که بر روی سئو سایت هم تاثیر مثبتی می گذارد. تا الآن 3 درصد از وب سایت های جهان از جوملا استفاده می کنند و بیش از 8000 افزونه این پلتفرم دارد. به همین دلایل جوملا یکی از محبوب ترین cms ها به حساب می آید و کسب درآمد از طراحی سایت با استفاده از جوملا یکی از روش های بسیار پر استفاده در بین علاقه مندادن این حوضه می باشد. در ادامه این مقاله به برخی از ویژگی های جوملا پرداخته ایم.

مهم ترین ویژگی ها جوملا چیست؟

  1. رایگان است
  2. امکان سفارشی سازی تنظیمات
  3. فارسی سازی شده است
  4. دارای 8000 افزونه
  5. به درستی کدگذاری شده و تنظیمات سئو و امنیت وب سایت به صورت پیش فرض نصب شده است
  6. سرعت مناسب صفحات

نحوه کسب درآمد از طراحی سایت با دروپال (Drupal)

نحوه کسب درآمد از طراحی سایت با دروپال (Drupal)

دروپال (Drupal) هم مانند وردپرس و جوملا یک سیستم مدیریت محتوا متن باز هستش به این معنا که اگر شما برنامه نویسی php را بلد باشید می توانید به راحتی آن را توسعه دهید. دورپال در سال 2001 توسط آقای Dries Buytaert با زبان php کدنویسی شده است و در حال حاضر 2.3 درصد از سایت های جهان با دروپال طراحی شده اند. تا الان بیش از 37.000 افزونه و 2.000 قالب برای این پلتفرم ساخته شده است. کسب درآمد از طراحی سایت با دروپال بسیار آسان است زیرا شما با این cms می توانید خیلی سریع وب سایت مورد نظر خود را ایجاد کنید و دروپال سومین cms محبوب شناخته شده است.

کسب درآمد از طراحی سایت بدون کدنویسی در سال 2021

کسب درآمد از طراحی سایت بدون کدنویسی در سال 2021

در کل این مطلب ما قسط آشنایی بیشتر شما با انواع روش های مختلف طراحی سایت و ویژگی های هر کدام را داشته ایم. و امیدواریم که تا به اینجا مطالب خوبی را آموخته باشید و از این محتوا بهترین بهره را برده باشید. اگر بخوایم یک جمع بندی داشته باشیم و شما نظر شخصی بنده را بدونید ، به شما پیشنهاد می کنم برای کسب درآمد از طراحی سایت سیستم مدیریت محتوا وردپرس را انتخاب کنید. زیرا درصد کاربرانی که از آن استفاده می کنند بسیار زیاد است، داخل کشور عزیزمون ایران این نوع از طراحی سایت بسیار استقبال دارد و با وردپرس وب سایت های بهتری را می توانید پیاده سازی کنید.

با تشکر از همراهی شما عزیزان ، در صورت رضایت ممنون میشیم پویا وب را به دوستانتون معرفی کنید.

بیشتر بخوانید: طراحی سای تبا المنتور واقعا آسونه!

تماس با پویا وب

Share on whatsapp
Share on telegram
Share on facebook

دیدگاه ها بسته شده است