پلاگین چک کردن ریدایرکت ، اصلا redirect چیه؟

یکی از معیار های مهم در سئو و امتیازی که گوگل به وب سایت ما می دهد. این است که ما آدرس های درستی در صفحات وب سایت خود داشته باشیم. به عنوان مثال شما بعد از اینکه گواهینامه ssl بر روی وب سایت خود نصب می کنید و یا cms خود را تغییر می دهید ، دچار مشکلاتی اعم از تکراری شدن برخی محتوا ها و یا اینکه صفحات و آدرس آن ها به مشکل فراخوانی دچار شوند بسیار بالا است.

برای اینکه مشکلاتی از این قبیل حل شوند نیاز است تا شما از پلاگین های مربوطه برای شناسایی این صفحات و آدرس ها استفاده کنید. پلاگین چک کردن ریدایرکت ، یکی از پر کاربرد ترین مواردی است که در وب سایت های وردپرسی مورد استفاده قرار می گیرد.

بیشتر اشخاصی که از این مورد برای شناسایی صفحات خود استفاده می کنند ، وب مسترانی هستند که از cms وردپرس استفاده می کنند و می خواهند تا وب سایتشان به بهترین شکل به کاربران نشان داده شود و از بابت گزارش کراولر های گوگل نسبت به سئو وب سیات ، امتیاز خوبی را دریافت کنند.

پلاگین چک کردن ریدایرکت ، در نام ها و کاربرد ها و امکانات متفاوتی در وردپرس قابل نصب هستش ، برخی از آن ها پولی و برخی از آن ها رایگان هستند ، نیاز است تا قبل از اینکه به پلاگین چک کردن ریدایرکت بپردازیم ، نیاز است تا با مفهوم خود ریدایرکت و کد های اعلام وضعیت http status آشنا شوید تا بتوانید کد های مربوط به آن را بشناسید.

پادکست :

یک مرحله قبل از آشنایی با پلاگین چک کردن ریدایرکت

در این قسمت می خواهیم به انواع صفحاتی که به کد اعلام وضعیت از http status دچار می شوند بپردازیم. بهتر است قبل از استفاده از پلاگین چک کردن ریدایرکت این موارد را بشناسید.

ریدایرکت 301 : این نوع از کد اعلام وضعیت به این اشاره دارد که یک تغییر مسیر دائمی بوجود آماده است. اگر شما یک آدرس قدیمی دارید که آن را به یک صفحه و آدرس جدید تغییر مسیر داده اید ، اگر ریدایرکت شما از نوع 301 باشد ، به شکل کاملا دائمی خواهد شد و به هیچ عنوان با تغییر دادن آدرس قبلی ، برای کاربر و گوگل و نتایج آن ، آدرس قبلی نمایش داده نمی شود و صفحه لینک مربوطه به آدرس جدید تغییر مسیر می دهد.

ریدایرکت 302 : با استفاده از پلاگین چک کردن ریدایرکت ، می توانید برای صفحه مورد نظر خود ریدایرکت 302 نیز تعیین کنید. ریدایرکت 302 به تغییر مسیر موقت معروف است و برای صفحاتی از وب سایت مورد استفاده است که موقتا قرار است به کاربر نشان داده نشود. اگر شما صفحه ای از وب سایت خود را در حالت تعمیر قرار داده اید. با این کاربر را به صفحه ای دیگر تغییر مسیر می دهید تا صفحه مورد نظر تصحیح شود.

 

پلاگین چک کردن ریدارکت

آشنایی با سایر کد ها در پلاگین چک کردن ریدایرکت​

ریدایرکت 307 : همان تغییر مسیر 302 است ولی با این تفاوت که در http method تغییری نمی کند و توسط ورژن 1.1 از http قابل اجرا است. این نوع از ریدایرکت نیز در این موارد موقتی که کاربر را به صفحه ای دیگر هدایت کند کاربرد دارد. پلاگین چک کردن ریدایرکت

ریدایرکت 404 : این ریدایرکت برای صفحاتی است که به طور اتفاقی یا عمدی حذف شده اند و سرور هیچ اطلاعاتی نسبت به درخواست آدرس مورد نظر نمی تواند پیدا کند. حال این تغییر مسیر می تواند دائمی باشد ، یا موقتی و یا حتی در صورت پیدا نشدن صفحه مورد نظر ، کاربر را به یک صفحه ای هدایت کند که نشان دهنده وجود نداشتن صفحه مورد نظر است. زیرا این کد اعلام وضعیت در سئو بسیار تاثیر گذار است و باستیی همواره نسبت به آن و وجود چنین صفحاتی در وب سایت خود آگاه باشیم.

ریدایرکت meta refresh : این نوع از ریدایرکت روی سئو و بانس ریت آن تاثیر منفی دارد ، زیرا رفتار و فعالیت آن به این شکل است که در کد های html موجود ایجاد می شود و بعد از گذشت مدت زمانی و یا با کلیک بر ریو آیتمی ، صفحه مورد نظر فعلی ، به آدرس تغییر مسیر داده شده هدایت می شود.

پلاگین چک کردن ریدارکت

حل کردن مشکلات ریدایرکت در وردپرس

همانطور که می دانید ، وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا یا همان cms هستش که به وسیله آن می توانید یک وب سایت کامل را به صورت خیلی حرفه ای در شبکه وب جهانی ، بارگذاری کنید. 

همانطور که تکنولوژی در حال پیشرفت است ، نیاز کاربران و رفتار های متقابل آن ها نیز ، پیشرفت می کند و باید محتوا با دقت و دیتیل های دقیق تری مورد بررسی و در وب سایت درج شود. چرا که برای دیده شدن صفحه مورد نظر ما از سمت کاربر نسبت به هدف آن سایت ، توسط نتایج گوگل بسیار مهم است. نکته مهم این هستش که الگوریتم های امتیاز و رتبه دهی گوگل به وب سایت ها و صفحات آن ها ، دقیقا بر پایه رفتار و علائم کاربر های شناسایی شده و به وجود آمده تا به توانند بر تک تک وب سایت ها در سطح شبکه جهانی ، دسترسی داشت.

حال برای اینکه یک نظارت تکنیکال در سئو وب سایت های وردپرسی داشته باشیم ، نیاز است تا صفحات ما به صورت ریز به ریز مورد بررسی قرار گیرد و در برخی موارد ، ادیت ها و آپدیت هایی در آن ایجاد شود. زیرا با هر بار تغییرات ما در آدرس های وب سایت ، گوگل در همان لحظه ، نتایج به روز را به کاربر نشان نمی دهد و بایستی طبق مدت زمانی که برای آن تنظیم شده ، صفحه ما دوباره در نتایج گوگل ایندکس شود.

پس نیاز است آدرس قبلی ما که در نتایج است ، به یک آدرس و صفحه دیگر در وب سایت هدایت یا ریدایرکت شود تا هم محتوا به کاربر نشان داده باشیم ، و هم با امتیاز منفی گوگل به وب سایت خداحافظی کرده باشیم. در ادامه به بررسی تعدادی از پلاگین چک کردن ریدایرکت در وردپرس خواهیم پرداخت.

پلاگین چک کردن ریدارکت

افزونه حل مشکلات ریدایرکت (redirection)

می توان گفت که یکی از کم حجم ترین ، بی دردسر ترین و بهترین افزونه رایگان در خصوص حل مشکلات ریدایرکت پلاگین redirection است. پلاگین چک کردن ریدایرکت تمام ریدیرکت های صورت گرفته 301 و … شناسایی ، و مدیریت و همچنین ارور های 404 که به برخی از صفحات تعلق گرفته را پیدا می کند.

از امکانات این افزونه می توان به :

  • رایگان بودن این افزونه 
  • قابلیت گروه بندی تغییر مسیر ها
  • قابل تشخیص و مدیریت انواع ریدایرکت ها 301 الی 308
  • دارای تغییر مسیر تصادفی به نوشته و بلاگ ها
  • سازگاری با JQUERY و NGINX
  • داشتن قابلیت ایمپورت کردن فایل ها
  • داشتن قابلیت ریدایرکت و تغییر مسیر شرطی در مرورگر کاربر اشاره کرد.

همچنین این پلاگین چک کردن ریدایرکت رایگان بوده و می توانید از خود و سایت وردپرس آن را پیدا و نصب کنید و شروع به به پیکربندی وب سایت خود از این بابت کنید.

پلاگین چک کردن ریدارکت

پلاگین حل مشکلات ریدایرکت Safe Redirect Manager

این پلاگین چک کردن ریدایرکت در حدود 50 هزار نصب فعال دارد. از طرفی منو و رابط کاربری این افزونه به قدری آسان است که از آن بیشتر افراد مبتدی استفاده می کنند. یکی از امکانات جالب این افزونه ، داشتن قالب همچون پیش نویس و انتشار وردپرس است. یعین شما می توانید فرم ریدایرکت خود را با پر کردن فیلد مبدا و مقدص و همچنین کد اعلام وضعیت مورد نظر ، آن را پیش نویس کنید ، تاریخ انتشار درج کنید و در روز و ساعت مقرر آن را انتشار دهید.

و یا اینکه آن را همان لحظه خودتان سریعا انتشار دهید تا عمل ریدایرکت نسبت به کد مورد نظر خودتان ، این تغییر مسیر شکل گیرد. از جالب ترین امکانات این پلاگین می توان به موارد زیر اشاره کرد.

  • قابلیت انجام انواع ریدایرکت های 301 تا 307
  • توانایی درج و اعمال کد اعلام وضعیت 403 و 404
  • توانایی انجام ریدایرکت ویل کارد برای تغییر مسیر دادن کل روت به آدرس مورد نظر

این افزونه را نیز قادر هستید از منبع دانلود و نصب افزونه های وردپرس ، به صورت دانلود ، نصب و فعال کنید تا بتوانید یک عمل تکنیکال در سئو وب سیات خود داشته باشید.

پلاگین چک کردن ریدارکت
پلاگین چک کردن ریدایرکت (YOAST SEO PEWMIUM)

کمتر وبمستری است که در CMS وردپرس افزونه یوست سئو را نشناسد. البته این افزونه در قالب رایگان و پولی منتشر شده است که نسبت به امکاناتی که در نسخه پریمیوم آن وجود دارد ، می توان حرکت و الگوبرداری های حرفه ای تری در زمینه سئو وب سایت های وردپرسی داشت.

از طرفی این افزونه ادانز ها و پلاگین های مرتبط به خود، جداگانه دارد که هر کدام نسبت به فعالیت های متفاوتی که در وبسایت انجام شود ، قابلیت نصب و استفاده را دارد.

این پلاگین چک کردن ریدایرکت به این شکل است که هرگاه شما لینک صفحه و نوشته ای را در وب سایت خود تغییر دهید ، به صورت اتوماتیک لینک و آدرس قبلی که ایندکس شده را ، به آدرسی که شما تغییر داده اید ریدایرکت 301 انجام می دهد. می توان گفت این امکان واقعا بی نظیر است. اما به طور کلی قابلیت انجام انواع تغییر مسیر هایی چون : 301 و 302 307 و 410 و 451 را دارد.

اما نکته ای که هستش این پلاگین در برخی مواقع باعث می شود تا به صورت خود ریدایرکت ها LOOP به وجود آورد که یک زنجیره بینهایت از ریدایرکت را در وب سایت ایجاد می کند و باعث می شود که روی سئو وب سایت و درگیر بودن سرور بسیار تاثیر گذار باشد.

پلاگین چک کردن ریدارکت

حل مشکلات ریدایرکت با پلاگین (easy Redirect Manager)

این افزونه به دلیل اینکه به شکلی ساده طراحی شده و می توان در عرض چند دقیقه یک تغییر مسیر کاملا درست را ایجاد کند ، بسیار معروف است. این افزونه تا الان حدود 90 هزار نصب فعال در وردپرس را داشته و وبمستران آن ، بسیار از آن راضی هستند.

خیلی ساده صفحه و آدرس مورد نظر خود را ریدایرکت 301 یا 302 دهید و کار کلا تمام شود. این پلاگین چک کردن ریدایرکت قابلیت شناسایی تعداد وقوع تغییر مسیر را دارد. با هر بار تغییر مسیر توسط آن و یا به صورت دستی انجام شده باشد ، این افزونه آن را شناسایی و رصد می کند و در فایل های خود آن را برای ارائه اطلاعات به وب مستر نگه می دارد.

همچنین در این افزونه قابلیت های ریدایرکت برای لاگ 404 نیز اضافه شده و بسیار پر کاربرد است. از طرفی اگر به آدرس صفحه و برگه مورد نظر خود دسترسی نداشتید ، این پلاگین می تواند از منوی drop-down محصولات ، برگه ها ، نوشته ها و … به شما امکاناتی بدهد که آن ها را سریع انتخاب کنید و یا به صورت سریع آن را به آدرس دلخواه تغییر مسیر دهید.

از همراهی شما تا انتهای این مقاله پویا وب بسیار سپاسگذاریم.

تماس با پویا وب

دیدگاه ها بسته شده است

آژانس طراحی سایت پویا وب با طراحی وب سايت حرفه‌ای و طراحی فروشگاه اینترنتی بيش از پانصد شرکت و ميزبانی بيش از هزار وب سايت، فعاليت رسمی خود را از تابستان سال 1395 آغاز کرده و همواره می‌کوشد خدمات خود را با بالاترين کيفيت ممکن و با بهره‌گيری از جدیدترین متدها به شما ارائه دهد.